Getting Started
Official links and tools
PortalPortal  HomeHome  GlossaryGlossary  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
WARLORDS OF DREANOR - RELEASE ON 13.11.2014

FOR THOSE HAVING CONNECTIVITY PROBLEMS CHECK HERE!

Share | 
 

 [Solved] Addon saving problem, US client TW server

View previous topic View next topic Go down 
synack 
CritterCritter

Posts : 2
Joined : 2010-07-31

  Sat 31 Jul 2010 - 9:36  #
Hi guy,

I'm having an issue where about half my addons won't save their settings. I looked in my WTF folder and it appears that any server/character name with anything but english characters in its name just turns into underscores. I imagine that this is why some of them can't save to their savedvariables folder.

I've tried renaming the server/character folder to their chinese names from "____" but it just recreates the "___" folder.

Any clues why this might be happening?

Windows 7 x64
enUS WoW client.
TW official servers.

Thanks!


Last edited by synack on Sat 31 Jul 2010 - 17:32; edited 1 time in total
bolomas 
AdminAdmin

Posts : 1726
Joined : 2009-05-12
Male Age : 34
Location : Shanghai

Character in WOW
Server: 奥特兰克-CN1(PVP) Horde
Name: Smallearth
Guild: The Crazy waiguorens

  Sat 31 Jul 2010 - 13:09  #
Hello, I don't have windows 7 so I can't details the procedure, but you should go in your control panel->regional and linguistic settings and look for the different options inside you could check.
Basically on windows XP I have to check an option that extend the support of chinese input inside bloc-notes and files of that type.

Might also be that your default local isn't set on Chinese either, can also be changed under regional and linguitic.

_________________
When you log on a realm type "/join english" to get in touch with the community members.
WoW English/Chinese glossary (2000+ translated words) found on wow-in-chinese.jfs-web.ch
English speakers are consolidating on the same realm for Cataclysm check this thread
synack 
CritterCritter

Posts : 2
Joined : 2010-07-31

  Sat 31 Jul 2010 - 17:34  #
Absolutely correct. In regional settings I changed the locale for non-unicode applications to Chinese, and it works like a charm now.

Thanks much!
Sponsored content 


  Today at 0:44  #
 

[Solved] Addon saving problem, US client TW server

View previous topic  View next topic  Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Foreign community at Chinese World of Warcraft  :: Technical support -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Create a forum on Forumotion