Getting Started
Official links and tools
PortalPortal  HomeHome  GlossaryGlossary  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
WARLORDS OF DREANOR - RELEASE ON 13.11.2014

FOR THOSE HAVING CONNECTIVITY PROBLEMS CHECK HERE!

Share | 
 

 12/11/2012 patch problem

View previous topic View next topic Go down 
meepsuk 
ImpImp

Posts : 11
Joined : 2012-07-18

  Tue 11 Dec 2012 - 4:11  #
I've downloaded todays patch about 6 times already it keeps telling me i need to patch again. Anyone else having this problem?

It doesn't take too long to download maybe about 3 minutes but i'm not sure if i'm downloading lots of small patches or it's the same one i keep getting again and again. Once it's finished it says the game is upto date but then when i load wow it asks me to download again.
LittleTiger 
ImpImp

Posts : 23
Joined : 2012-12-08
Male Age : 32
Location : Yangshuo (Guangxi) / Belgium

Character in WOW
Server: CN1 Alterac Mountains
Name: Cha
Guild: The Crazy Waiguorens

  Tue 11 Dec 2012 - 5:10  #
If you're using the English client (or another language..), did you revert back to the original (English client's) wow.exe etc. ? Maybe adapt the launcher.db or something as well?
I'm new, just saw the "update" message in WoW.
LittleTiger 
ImpImp

Posts : 23
Joined : 2012-12-08
Male Age : 32
Location : Yangshuo (Guangxi) / Belgium

Character in WOW
Server: CN1 Alterac Mountains
Name: Cha
Guild: The Crazy Waiguorens

  Tue 11 Dec 2012 - 5:15  #
http://wow-in-chinese.forum2jeux.com/t2628-patch-required-issue

Look here for similar issue with previous small patch Smile I'll try it this way, before attempting something else.

EDIT:
Took me less than one minute to change launcher.db, update (very small), change back and get in-game.
Next time be sure to check previous posts, you'll get help faster that way Wink
meepsuk 
ImpImp

Posts : 11
Joined : 2012-07-18

  Tue 11 Dec 2012 - 9:09  #
Thank you i was in a rush to get ready this morning and not really thinking clear but the link certainly helped.

My launcher.db is always set to enGB not sure why. I loaded up the launcher without doing it through wow it downloaded the patch then i used the wow.exe as usual and it worked like a charm very fast and easy.

Never had this problem with any other patch.
Sponsored content 


  Today at 11:24  #
 

12/11/2012 patch problem

View previous topic  View next topic  Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Foreign community at Chinese World of Warcraft  :: Technical support -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum