Getting Started
Official links and tools
PortalPortal  HomeHome  GlossaryGlossary  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
WARLORDS OF DREANOR - RELEASE ON 13.11.2014

FOR THOSE HAVING CONNECTIVITY PROBLEMS CHECK HERE!

Share | 
 

 Unable to update after new patch

View previous topic View next topic Go down 
Bharbo88 
CorpseCorpse

Posts : 5
Joined : 2013-05-22

  Wed 22 May 2013 - 19:56  #
Hello guys,

I had eu wow acc , and started to play on alterac server(cn) just a few days ago.
My friend modified some file so i could log in with my game client.

But after this patch, it says unable to update and i cannot log in.

Launcher updated right away when i launch the game, so i dont know why it says like this.

I tried to change some file names but couldnt make it so far.

Please letme know whats happening here:)

Cheers

Bharbo
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Wed 22 May 2013 - 20:42  #
What file did your friend change?
Bharbo88 
CorpseCorpse

Posts : 5
Joined : 2013-05-22

  Wed 22 May 2013 - 20:59  #
He just add Set portal "cn" , besides all config file looks same.
Bharbo88 
CorpseCorpse

Posts : 5
Joined : 2013-05-22

  Wed 22 May 2013 - 21:08  #
Basically i was still playing on eu servers with eu account, but i gave up cuz latency pissed me off .

And my friend modified it so i could log in chinese servers, and here we go, i cannot log after patch, as i said, it says unable to validate game version.
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Wed 22 May 2013 - 22:04  #
Change:

Code:
set portal "cn"


to

Code:
 set portal eu


Go into Launcher.db, and change

Code:
zhCN


to

Code:
enGB


Then try to update the game using the launcher.
Bharbo88 
CorpseCorpse

Posts : 5
Joined : 2013-05-22

  Wed 22 May 2013 - 22:36  #
Mate , it says the game is up to date, when i was playing yesterday things were fine, but today i launched the game and it updated automatically.

and since then i cannot log
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Wed 22 May 2013 - 22:48  #
Then maybe China isn't on 5.3 yet.
Bharbo88 
CorpseCorpse

Posts : 5
Joined : 2013-05-22

  Wed 22 May 2013 - 22:51  #
I see..Well i will wait then , wont touch any file name or something.

Thank u for your time mate.

If any1 knows when 5.3 coming out for china, please letme know.

Thanx.
Warmaster_Blackhorn 
Bloodscalp TrollBloodscalp Troll

Posts : 355
Joined : 2010-09-08
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Alterac澳得兰克 / Arygos亚雷戈斯
Name: Blackhorn, Scribbler, Whitehorn
Guild: Crazy Waiguorens

  Fri 24 May 2013 - 16:24  #
5.3 is definitely out in China as of yesterday, and they had a further patch today so you may need to update with launcher again in order to get in the game.

Make sure you're not running a VPN (and maybe virus scanner/firewall) when you update as that will sometimes cause a problem.

Blackhorn
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Fri 24 May 2013 - 23:47  #
In that case it's most likely that Bharbo88 forgot to change something in Launcher.db or in Config.wtf .
Rallist 
HarpyHarpy

Posts : 96
Joined : 2010-12-02
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Maduolan/Alterac
Name: Rallist/Mootisha
Guild: Cow Eaters/Crazy Waigourens

  Mon 27 May 2013 - 2:19  #
Hi Guys,

I'm having some major issue with the updater.

I followed the usual steps to update to the next patch but I'm left with a little box that's "checking for updates" (for way too long). I never normally have ANY issues when patching...

So i go for a re-install and now it keeps doing the same thing...when launcher does come up it will freeze, when I re-open it I'm stuck on "checking for updates" again!

I'm not much of a techie but it hasn't done this before so it's a little weird...and annoying.

Any helpful advice would be appreciated.
Cheers

/Ralli
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Mon 27 May 2013 - 15:33  #
Try to disable your firewall.
Rallist 
HarpyHarpy

Posts : 96
Joined : 2010-12-02
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Maduolan/Alterac
Name: Rallist/Mootisha
Guild: Cow Eaters/Crazy Waigourens

  Mon 27 May 2013 - 16:40  #
Urubaen wrote:
Try to disable your firewall.

Hi Uru,

I tried and even then i get nowhere. I open up "World-of-Warcraft-Setup-enGB" hit run and end up totally stuck on 'Checking for updates'. The bar doesn't even budge an inch...if i could even get the updater up i might feel better...but....really....wtf?1!

Maybe my computer is trying to tell me something.....

/Ralli
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Mon 27 May 2013 - 16:50  #
If you're on wi-fi, try to plug your computer directly with an ethernet cable. I'm guessing a background program is causing this right now so try to remove some things from task manager.
Rallist 
HarpyHarpy

Posts : 96
Joined : 2010-12-02
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Maduolan/Alterac
Name: Rallist/Mootisha
Guild: Cow Eaters/Crazy Waigourens

  Mon 27 May 2013 - 16:59  #
I'll give the direct cabling a go first thing in the morning.

Just so i know (told you i was a tech noob lol) what sort of processes should i be ending in task manager?

Any that should really stand out to you as being non-essential and possibly interfering?

Thanks for you advice mate :-)

/Ralli
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Mon 27 May 2013 - 18:14  #
Any background programs that you think might be interfering with your installer: anti-viruses, firewalls, etc.

I think the cable thing might work tbh.
Rallist 
HarpyHarpy

Posts : 96
Joined : 2010-12-02
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Maduolan/Alterac
Name: Rallist/Mootisha
Guild: Cow Eaters/Crazy Waigourens

  Tue 28 May 2013 - 7:44  #
Urubaen wrote:
Any background programs that you think might be interfering with your installer: anti-viruses, firewalls, etc.

I think the cable thing might work tbh.

Well...I tried the cable thing and I have turned off firewalls and antivirus.

No luck and the updater still freezes.

It has never done this before and my confusion is now at an all time high....

/Ralli

Latest attempt - "Unable to find streaming info for "Data\enGB\expansion1-locale-enGB.MPQ". (OpenRepackTarget::Validate)"

Huh?
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Tue 28 May 2013 - 12:11  #
Download the US installer and try to use that.
Rallist 
HarpyHarpy

Posts : 96
Joined : 2010-12-02
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Maduolan/Alterac
Name: Rallist/Mootisha
Guild: Cow Eaters/Crazy Waigourens

  Fri 31 May 2013 - 16:32  #
Urubaen wrote:
Download the US installer and try to use that.

Tried that too mate and no luck.

My internet seems steady...I've turned off background stuff...plugged directly with an ethernet cable rather than WIFI.

I'm totally and utterly lost....I might just have to say bye for a while until I can get a new system but I had just started a new char that I was loving playing Mad

Thanks for the help and if there are any more suggestions I'd love to hear them Question Idea Question
Sponsored content 


  Today at 2:57  #
 

Unable to update after new patch

View previous topic  View next topic  Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Foreign community at Chinese World of Warcraft  :: Technical support -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum