Getting Started
Official links and tools
PortalPortal  HomeHome  GlossaryGlossary  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
WARLORDS OF DREANOR - RELEASE ON 13.11.2014

FOR THOSE HAVING CONNECTIVITY PROBLEMS CHECK HERE!

Share | 
 

 Trouble getting on

View previous topic View next topic Go down 
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Fri 28 Jun 2013 - 17:33  #
Hello

Is anyone else having trouble getting on tonight??

Wondering

Payneful
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Fri 28 Jun 2013 - 19:58  #
What's the problem exactly?
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Fri 28 Jun 2013 - 21:51  #
I was on around 5pm then went back at 7pm could not connect.  found this message in chinese when i used the launcher.



now i can't add photo.
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 1:42  #
I have the same problem. After logging in, a message appears "Patch required" and I have to restart. But it seems this patch has been only released here in China. Update with European or American settings not possible ("Game is up to date"). After changing Launcher.db to "zhCN" the following message is shown when I start the Launcher:

Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 1:57  #
yes thats the same message for me.
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 2:16  #
Only to find out what the problem is, are you playing with a Mac or Windows PC?
I had this problem before with a Chinese Mac version (which officially doesn't exist) and had to update it in Windows then.
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 3:24  #
On a mac.
Warmaster_Blackhorn 
Bloodscalp TrollBloodscalp Troll

Posts : 355
Joined : 2010-09-08
Male Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Alterac澳得兰克 / Arygos亚雷戈斯
Name: Blackhorn, Scribbler, Whitehorn
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 3:32  #
There was a small update to the Korean version of WOW and to be consistent, every client had to be updated to the same version. You should be able to update with the launcher now.
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 3:40  #
I tried enUS on the launcher "game up to date".

Then tried zhCN on the launcher "same chinese message as above"

Still not able to get on Sad 
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 4:09  #
Hmm ok it seems to be a "Mac problem", in China there is no Macversion. I will try to update my Windowsversion in Bootcamp and after copying back to the Mac it will hopefully work...
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 4:34  #
Ok reply back with what happen. Then I like some advice on how you did it. Because I have not done it that way before.

Cheers
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 6:56  #
My Windowsversion of WoW is corrupt and I have to download & reinstall it now...arghh. So it may take a few hours... Sad
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Sat 29 Jun 2013 - 9:16  #
Don't have this problem at all and I'm playing on a mac as well.
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 9:37  #
Hmm maybe there where some problems with the update this morning, no idea. Meanwhile I could also update my client with changing launcher.db to "deDE" ("enUS" should then also work). Setting the launcher.db on "zhCN" still causes this error, I guess because of the non-existing chinese Mac-version. However, WoW works again...
Thx to Uru, otherwise I would still watch the download of the full client.
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 10:32  #
not fair still having the problem.....
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 10:37  #
In the file launcher.db change "zhCN" into "enUS" and start the launcher. It should update now.
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 14:32  #
The game says it is up to date, when I do this.

what Mac OS are you using?

I haven't done anything different than before.

wipe and reinstall the WOW files???
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 14:47  #
Hmm strange...I have 10.8 Mountain Lion, but I don't think this has any influence.
Ok it's just a try, change the launcher.db to "deDE" instead of "enUS". Hopefully it will update with this setting. If it's still not working then, I can upload my WoW start files (WoW app, Launcher app,...) and you can replace yours.
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 15:36  #
When I change to deDE I get the same message but in German, then tried enGB message in english.

Just changed the config file to all parts zhCN still no go.

Will try your files if you can upload (nice man). If that doesn't work then reinstall all. Sad Sad 
Urubaen 
AdminAdmin

Posts : 1480
Joined : 2009-02-26
Male Location : London

Character in WOW
Server: 奥特兰克 - CN1(PVP)
Name: Sandre
Guild: TCW

  Sat 29 Jun 2013 - 15:54  #
It's shouldn't be zhCN in the config file, but "cn" as in:

Code:
set portal "cn"
.

Try renaming the launcher to launcher.app.bak (.bak means backup).
danziqi 
MurlocMurloc

Posts : 39
Joined : 2011-11-06
Male Location : Shangrao, Jiangxi

Character in WOW
Server: CN1 (奥特兰克)
Name:
Guild:

  Sat 29 Jun 2013 - 15:58  #
Let's try the next. Here you can download the files. These are the files in the WoW main folder, backup your files first and then replaced it with mine. Then start the game with the WoW.app not with the Launcher...
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sat 29 Jun 2013 - 22:42  #
ok, replaced with your files.

but i seem to have something on my computer not letting me connect to the server Shocked 


um?
Payneful 
MurlocMurloc

Posts : 36
Joined : 2013-03-29
Male Age : 38
Location : Shanghai - Puxi

Character in WOW
Server: Alterac Valley 澳得兰克
Name: Payneful, HerTing, Haotong, Siming
Guild: Crazy Waiguorens

  Sun 30 Jun 2013 - 1:57  #
yeah update.

googled trouble connecting to wow server.

tried the first thing " turn off router for an hour"

problem solved.

Thanks for your help Ur and Danz worship 

Sponsored content 


  Today at 22:43  #
 

Trouble getting on

View previous topic  View next topic  Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Foreign community at Chinese World of Warcraft  :: Technical support -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum