Getting Started
Official links and tools
PortalPortal  HomeHome  GlossaryGlossary  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
WARLORDS OF DREANOR - RELEASE ON 13.11.2014

FOR THOSE HAVING CONNECTIVITY PROBLEMS CHECK HERE!

Share | 
 

 5.2 patch problem

View previous topic View next topic Go down 
Withonlyu 
CorpseCorpse

Posts : 3
Joined : 2013-03-12

  Tue 12 Mar 2013 - 4:24  #
Hi everyone!
I heard today chinese wow server will have 5.2 patch so i updated with luncher. However, when i attempted to log in, it said that I need to update more game data. And then my client automatically shut off itself (from 0% and never move after that shut off itself)

I think updating with luncher is the problem. Is there anyone know how to fix this problem or downgrade client version?
Hermann 
RaptorRaptor

Posts : 82
Joined : 2009-10-07
Male Age : 40
Location : Shanghai

Character in WOW
Server: Alterac, Emercris
Name: Evilyn, Deatheater, Cutuopen, Xena, Hermann, Antipala, Gebirgsjager
Guild: Crazies

  Tue 12 Mar 2013 - 11:08  #
I my case all the servers are red while login. Are we having 5.2. now or not?

Hermann
dawei 
ImpImp

Posts : 12
Joined : 2012-02-29
Male Age : 36
Location : Zhuhai

Character in WOW
Server:
Name:
Guild:

  Wed 13 Mar 2013 - 5:52  #
Hermann wrote:
I my case all the servers are red while login. Are we having 5.2. now or not?

Hermann

I had the same issue, red servers, and it was timing out while connecting. Launcher was also unable to update.

Following the instructions here:

http://wow-in-chinese.forum2jeux.com/t2620-how-to-repair-the-game-client-after-504

I deleted the wow.*fil files, the cache directory, and the \progdata\battle.net directory.

I then changed my launcher.db to read "enus," and made the following changes to WTF\config.wtf

Removed:

SET portal "cn"
SET realmName "奥特兰克"

Added

SET portal "en"

I made a copy of wow.exe 5.1 (turns out this was unnecessary), and then ran launcher. It succesfully repaired and updated wow.exe to ver 5.2.

I changed my config.wtf back to cn portal, and changed launcher.db back to zhcn.

Finally, I ran wow.exe ver 5.2, and I was able to successfully connect.

Hope this helps Smile
Sponsored content 


  Today at 7:56  #
 

5.2 patch problem

View previous topic  View next topic  Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
Foreign community at Chinese World of Warcraft  :: Technical support -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum